Márkaépítés és vásárlásösztönzés az Instagramon – WORKSHOPOK

Szerző: Matusinka Beáta •  Fotók: Pikrea • 2019. október 8.

Megosztom:

Márkaépítés és vásárlásösztönzés az Instagramon – WORKSHOPOK

A szatmárnémeti Innovációs Központba november 8-án 9:00 órától magyar nyelvű, míg 9-én szintén 9:00 órától angol nyelvű Márkaépítés és vásárlásösztönzés az Instagramon témájú, rendkívül hasznos műhelymunkákra lehet jelentkezni. Az előadó Kónya Beáta kommunikációs tanácsadó, a sokak által Magyarország instagurujának nevezett szakértő, a Pikrea PR és Instagram marketing tanácsadó vállalkozás alapítója. Választ ad arra, hogyan lehet az Instagram az üzleti céljaidat hatékonyan támogató csatorna.
A tudatos Instagram marketinget érintő tippek mellett arra a kérdésekre keres választ, hogyan építhetsz úgy bázist az Instagramon, hogy közben hatékonyan átadod a márkaüzeneteid egy irántad, a témád iránt elkötelezett közösségnek, akiket eredményesen konvertálhatsz is. A workshop célja, hogy ezt megtanítsa neked! Az Instagram kiváló terep minden olyan szolgáltatásnak és terméknek, amelynek célcsoportját az Instagramon aktív korosztály adja, és amelynek üzenete vizuálisan hatékonyan elmesélhető. Itt azonban más működik eredményesen, mint a többi közösségi médiumban, így a márka- és termékkommunikáció is más stratégiát kíván.
Ezen a csoportos, gyakorlati megközelítésű workshopon intenzíven mélyed el abban: hogyan lehet bázist és márkát építeni, mi a jól konvertáló kommunikáció az Instagramon, és miként lehet ez a vizuális élmény alapú platform az üzleti céljainkat hatékonyan támogató csatorna.

Kinek szól ez a workshop?

Ez a kiscsoportos, átfogó, stratégiai megközelítésű és gyakorlatias jellegű workshop ideális választás neked, ha a következő kérdések bármelyike igaz rád:
  • Saját terméket vagy saját szolgáltatást szeretnél értékesíteni az Instagramon.
  • Képben vagy az Instával, próbálkozol is már egy ideje, magabiztosan osztasz meg tartalmakat, a belefektetett idő, erőforrás azonban mégsem látszik megtérülni.
  • Nincs tudatos Instagram marketing stratégiád, és ennek hiányában a folyton változó algoritmussal küzdve úgy érzed, elakadtál a közösségépítésben, alacsony a követőid aktivitása, a konverzióról nem is beszélve.
  • Rádöbbentél, hogy itt nem feltétlenül működik, ami a Facebookon jól bevált.
  • Nem tudod, mit kezdj az újdonságokkal, érdemes-e IGTV-ézned, mire a leghatékonyabb a Sztori, ha márkát építesz stb.
  • Gondod van az Instagram hirdetések optimalizálásával.
  • Fogalmad sincs, mikor eredmény az Instagram kommunikáció.
  • Vagy egész egyszerűen nincs kapacitásod egyedül stratégiát építeni az Instagramra, pedig tudod jól, hogy fontos lenne.
Az alábbi oldalon található jelentkezési ív kitöltésével regisztrálhatsz. A workshopokra a helyek száma korlátozott. Egy workshop időtartama 6–7 óra. A részvételi díj 500 lej (35.000 Ft).
Várunk szeretettel!

Ha szeretnél hozzászólni cikkünkhöz, látogass el Facebook oldalunkra.Megosztom:

INSPIRÁLÓ