Ma elindultunk!

Szerző: Matusinka Beáta • Fotó: Kassay Costan Bernadett • Videó: Nagy Róbert

2019. szeptember 10.

Megosztom:

Ma elindultunk!

A szép érték. A részletek fontosak. A hiteles történetek pedig alkotásra ösztönöznek. Inspirációs forrás világi kontextusban. Pozitív rezgések, örök értékek és új perspektívák találkozása, innovatív ötletek, kritikai érzék, a felfedezés öröme, sajátos nézőpontok a méltó mindennapokhoz.
Ma elindult egy magazin, amelynek célja egy olyan közösségi inspirációs műhely kialakítása, ahol az örök értékek új perspektívákkal találkoznak, és inspirációs forrásként sajátos nézőpontokat alkotnak. A Matusinka életmód magazin egy olyan világ bemutatására vállalkozik, legyen az Erdélyben, avagy a nagyvilágban, amelyben kreativitás, üzlet, jó szándék, civil késztetés egy fenntartható életet szolgáló szövetséget alkot.
Másabb szemléletmódot tükröző helyek, innovatív kezdeményezések, épített és szellemi kulturális örökség, felelős vállalkozások, formabontó elképzelések, hiteles emberek képezik tartalmaink tárgyát. Inspirációs műhelyként szeretnénk működni a ma embere számára a virtuális világban és a valóságban egyaránt. Ez azt jelenti, hogy az online életmód magazin tartalmai mellett workshopokat, előadásokat, találkozási lehetőségeket szervezünk minden olyan témában, amelyet inspirálónak ítélünk meg.
Tervezünk kiadványokat megjelentetni, egyéb közösségi projekteket megvalósítani, közösségi teret működtetni.
Célunk egy olyan hiteles forrás létrehozása, mely vezérfonalként a szép, értékkereső, mély, időtálló és analitikus tartalmak alkotására épül. A tudatos ember számára támpont lehet a kiegyensúlyozott, jó élethez, a kíváncsi olvasó pedig sajátos ötleteket meríthet.
Egy színfolt szeretnénk lenni az erdélyi piacon, teljesen új megközelítéssel, üzleti modellel, fuzionálva média, ügynöki, rendezvényszervezési és egyéb, az inspirációs műhely köré épülő szolgáltatásokkal.
Azt tapasztaltuk, hogy a mély, időtálló, analitikus, tabudöntögető, ugyanakkor tettre hívó, a szépre fókuszáló tartalmak sok esetben nem alakítanak ki egy aktív és erős közösséget, amelynek tagjai nem csak hisznek, hanem a mindennapjaikban tesznek, vagy tenni szeretnének. A matusinka inspirációs műhely csapata, külső munkatársai, tagjai pedig kisebb vagy nagyobb környezetükben ezt teszik.
Másként közelítik meg a környezettudatosságot, látnivalókat, életmódhoz köthető elemeket, családi ügyeket, az élményeket, a kultúrát, ebben más a magazin is. Az átörökíthető régi tiszteletével és a fenntartható, felelős új felé nyitva a magazin olyan világok bemutatására vállalkozik, ahol a régi az újjal szerencsésen ötvöződik, ahol a régi megismerése, értékelése, megmentése a mai eszközökkel és életmóddal is összeegyeztethető, életképes.
Célunk sajátos nézőpontokat bemutatni, bevonzani és a műhely által olyan közösségi szintű innovációt kialakítani, amely támogató, együttműködő és valódi értékekre épül.
Mától mindez a te mindennapjaid részévé is válhat, a következő fejezetek már rajtad is múlnak.

Ha szeretnél hozzászólni cikkünkhöz, látogass el Facebook oldalunkra.Megosztom:

INSPIRÁLÓ