Hidratálási problémák

Szerző: Berszán-Árus Csilla • Fotók: Berszán-Árus Csilla •

2021. április 3.

Megosztom:

Hidratálási problémák

Mondhatnám, meglepetés az élet sója, természetesen akkor, ha a meglepődés pozitív érzéseket szabadít fel. De az, hogy városvezetőink, egynémely adóemelés után, megszavazzák azt is, hogy 50%-kal emeljék a víz árát és 82-vel a csatornázásét, emocionálisan mindenképp negatív tartományba vezeti a polgárokat. Valószínűleg megmagyarázzák ennek gazdasági szükségességét (habár a szolgáltatáscsomag a megfelelőtől annyira van, mint én Makótól), de hogy ebben a világban, amelyben most élünk (leginkább csak túlélünk) érzéketlen, lélektelen, elfogadhatatlan és tisztességtelen, ahhoz kétség sem fér.
Ráadásul, az alkoholfogyasztás visszaszorítását sem segíti elő e tett, ugyanis, ha majd ugyanannyiba kerül egy pohár víz, mint ugyanannyi sör, akkor sokan az utóbbit fogják választani.
Jómagam, most inkább (lévén szeszélyesen hideg tavaszunk) egy jó adag forró krémlevessel hidratálok.

Édesköményből készült, ami nem összetévesztendő a fűszerköménnyel! 

Az édeskömény a zellérfélék családjába tartozó gumós növény, melynek enyhén ánizsos íze bársonyosan olvad krémlevesünk további alkotóinak (krumpli, murok, hagyma, fokhagyma, bor) aromájába. Jó íze mellett étvágyjavító, szélhajtó, görcsoldó, tejszaporító hatása is van. Egyik legjobb erjedés- és puffadásgátló gyógynövényünk. Gyakori fogyasztása egyenesen ajánlott!

Ha tetszett a cikk és szeretnél még ehhez hasonló anyagokat olvasni, támogasd a magazint.

Ha szeretnél hozzászólni cikkünkhöz, látogass el Facebook oldalunkra.Megosztom:

INSPIRÁLÓ