GreenVision

Szerző: Juhász Zita • Fotók: Green Vision • 2022. november 3.

Megosztom:

GreenVision

Egy-egy térbe betérve akaratlanul is nagy hatást gyakorol ránk a helyiség kialakítása, színei, stílusa. Egy dekorelem vonzza a tekintetet, pláne élettel és energiával teli. A sepsiszentgyörgyi GreenVision egy remek erdélyi vállalkozás, mely elhivatott abban, hogy egyedi és különleges dekorfalakkal örvendeztesse meg megrendelőit.
Saját tapasztalatra alapozva született meg az ötlet 2018-ban, hogy megtervezzenek és létrehozzanak beltéri zöldövezeteket. Mivel addig egy vendéglátóipari egységet működtettek, és olyan korszerű, modern dekorációt kerestek, ami igazán feldobja és élettel tölti meg a helyet, ráadásul valami újszerűt, valami formabontót is tudjon nyújtani. Ezzel az igénnyel egy időben született meg az ötlet is, hogy 2–3 méteres falakat töltsenek meg növényekkel. Bár az elképzelés önmagában is remek, de nagyon nagy kihívásnak bizonyult ennek megépítése és a karbantartása is. Ennek a kísérleti növényfalnak a sikere és tapasztalásai után merült fel az ötlet egy olyan cég létrehozására is, mely más hasonló igényű cégeknek és magánembereknek tervezzenek és építsenek meg személyre szabott, egyedi növényfalakat.
Munkájukat az alkotás öröme inspirálja, az egyediség, a természetesség.
Nem szeretnének szalagmunkában dolgozni, elveszíteni az apró munkafázisokban rejlő fontosságot. Különböző nyersanyagok felhasználásával pedig igyekeznek egyedi haszontárgyakat létrehozni, mint például a gyűrtlemez virágtartók vagy a fából és stabilizált növényekből készült csillárok, órák, kombinált díszek. Egy idő után a megrendelők igényei arra is kiterjedtek, hogy nem szeretnének időt és anyagiakat pazarolni a karbantartásra, ekkor pedig elkezdődött a munka stabilizált növényekkel, mohával és zuzmóval is.
A vendéglátóipari és kereskedelmi egységekben a tervezőkkel való egyeztetést követi a kivitelezés, viszont kisebb, személyi ajándéktárgyak esetében az ószeren beszerzett különleges tárgyak is felhasználásra kerülnek egyedi ajándékok létrehozása érdekében. Szóval ha valami igazán különlegesre vágysz otthonod vagy vállalkozásod számára, akkor keresd őket bizalommal. Munkáikat megtalálod Facebook-oldalukon: GreenVisionMoss  vagy weboldalukon a: www.greenvisionmoss.com.

Ha szeretnél hozzászólni cikkünkhöz, látogass el Facebook oldalunkra.Megosztom:

INSPIRÁLÓ