Bőrterapeuta — Aki szó szerint értelmezi, hogy érezd jól magad a bőrödben

Szerző: Vinczefi László Éva • Fotók: Vinczefi László Éva • 2020. március 26.

Megosztom:

Bőrterapeuta — Aki szó szerint értelmezi, hogy érezd jól magad a bőrödben

Van valaki, aki küldetésének érzi elérni, hogy egyre több ember jól érezze magát a bőrében, és tesz is azért, hogy megvalósuljon a „ha egészséges vagyok, jól. vagyok” állítás. Ő Vinczefi Éva bőrterapeuta, aki mesél magáról és szakmájáról.
Ha visszagondolok, már gyerekkorom óta érdekelt az egészség, a szép bőr és a nőiesség fogalma. Bár az életem nem erre a pályára vitt, de a szívem valahol mindig ott maradt, ugyanis szabadidőmben, ha tehettem mindig a bőrápolással, szépségápolással kapcsolatos könyveket olvastam, kutattam. Aztán pár évvel ezelőtt az életemben jött egy nehézség, ami teljesen átformálta a gondolkodásomat. Ennek hatására sok mindent átértékeltem az életemben, és elindultam a rég vágyott úton, ami most már 5 éve tart. A hobbim lett a munkám.
Azóta folyamatosan fejlesztem magam. A már meglévő egészségügyi végzettségem után külföldön tanultam és szereztem képesítéseket. Hogy mindezt a gyakorlatba is megtapasztaljam, 1 évig egy magyarországi aknegyógyászati klinikán dolgoztam mint bőrterapeuta.
Itt nagyon sokat tanultam, fejlődtem. Sok mindent megtanultam a bőr működéséről, megismertem a bőrtípusokat, a bőrtípusok problémáit és azok természetes belső és külső kezelési módjait. Ezt a tudást elhoztam magammal és jelenleg Erdélyben a bőrterápiás központomban próbálok nap mint nap segíteni a bőrproblémákkal küzdő embereken. Őszinte szívből jövő küldetésem, hogy hatékony megoldásokat adjak az embereknek a bőrük ápolására.
Hiszem és vallom, hogy bármilyenek is legyenek körülményeid, anyagi lehetőségeid, korod vagy bőrtípusod, képes vagy arra, hogy olyan legyen az arcbőröd, amire igazán büszke tudsz lenni.
Remélem, hogy egy kicsit is hozzájárulhatok ahhoz, hogy egyre több szép bőrrel rendelkező és magabiztos nő legyen a világon!
A következő bejegyzés a mindenkit érintő aktuális helyzetből indul ki és egyben nagy mértékben hasznos tanácsokat nyújt a bőrterápia terén. Témája: Mit tesz a bezártság az arcbőrrel?

Ha szeretnél hozzászólni cikkünkhöz, látogass el Facebook oldalunkra.Megosztom:

INSPIRÁLÓ