Piknik a levendulásban, lengedezés az erdőben

Szerző: Transilvanian Art and Trade •  Fotók: Transylvanian Art and Trade • 2021. július 8.

Megosztom:

Piknik a levendulásban

lengedezés az erdőben

Magyarózdon, ahol a madarak is lassabban repülnek, ahol kicsit néha megáll az idő, lilába borult a Lilla Lavand Land levendulamező. Sokunk örömére változatos program keretében nyitott kapukkal vár minden kedves idelátogatót és szórakozni vágyót!
A gyönyörűen, lila színben pompázó levendulásból haza is vihetünk majd magunkkal, hiszen a színes, változatos programok mellett lesz Levendula szedd magad is. Hogy mi mindenre számíthatunk a Transylvanian Art and Trade valamint a Lilla Lavand Land szervezésében annak gondosan utána néztünk, és mi már készítjük a piknik kosarunkat! 11 órától késő délutánig a Creactivity egyesülettel közösen úgy szórakoztatjuk a gyerekeket illatos kézműves tevékenységekkel, hogy a szülők pihenni, relaxálni tudjanak akár lengőágyban lengedezni a a közeli erdőben! Buborék varázs tevékenységünkkel pedig magasra lehet repíteni az álmokat és a vágyakat, és ügyeskedni lehet majd az óriásjengával. Természetesen a meglepetések sem maradhatnak el!
A második alkalommal megszervezett rendezvényen készül majd levendulaszelence, illetve lehet frissen pörkölt kávét kóstolni – de nem marad el a kürtőskalacs sem. A szervezők úgy gondolták, hogy a lila mezőhöz  dukál a zene és a tánc, a Pohánk néptánccsoport társaságában lesz néptánc és oktatás is. A levendulamező felé vezető úton őrséget áll a Pekry-Radák kastély, mely ez alkalommal megnyitja kapuit az idelátogatógnak – egyedi alkalomnak számít. Nem marad el a hagyományos kézműves vásár sem, egész Erdély területéről érkeznek majd, szebbnél szebb  fenntartható, praktikus termékekkel.
A pikniknek méltó zárása lesz majd, nem is akármilyen ugyanis Fodor Edina rendkívüli jazz dallamokkal simogatja majd a lelkeket. Bízunk abban, hogy sok környékbeli család kedvet kap majd egy kis Lilla Lavand Landos feltöltődéshez.

Találkozzunk  Magyarózdon 2021. július 10-én 11.00 órakor.

Ha tetszett a cikk és szeretnél még ehhez hasonló anyagokat olvasni, támogasd a magazint.

Ha szeretnél hozzászólni cikkünkhöz, látogass el Facebook oldalunkra.Megosztom:

INSPIRÁLÓ