Picnic in the vineyard

Szerző: Matusinka Beáta • Fotók: Kassay Costan Bernadett • 2020. augusztus 12.

Megosztom:

Picnic in the vineyard

Egyszerűen hihetetlen érzés, hogy lassan egy éve működik ez az inspirációs műhely, amelyet mi történetesen matusinka magazinnak neveztünk el. Nem mondhatom, hogy könnyű volt az elmúlt egy év.
Az inspiráló témák, a mély kapcsolódások Erdély szinten adottak voltak, mégis számtalanszor az volt az érzésem, mintha falakat kellene törni. A berögződések, a merev hozzáállások, a játszmák, a materialista, érdekek kontra értékek falait. Úgy érzem, az elmúlt #1évalatt megvalósult több száz publikált anyaggal, eseményekkel a kitűzött koncepciónknak és vállalásainknak igyekeztünk eleget tenni, amelyek létjogosultságára majd az idő és a ti visszajelzéseitek és támogatásotok adhat választ.
Erdélyi kezdeményezésként arra gondoltunk, hogy egy új erdélyi kezdeményezéssel ünnepelnénk ezt a szülinapot, mely történetesen egy értelmiségi fórum lesz, egy laza találkozóhely egy erdélyi sikersztori helyszínén.
Bízunk abban, hogy augusztus 29-én, szombaton reggel 9:00 órától olyan emberek jönnek el piknikkosaraikkal a Kárásztelek pincészethez, akik finom borokat fogyasztva a szabadban szeretnének szabadon beszélgetni.
És ha már kezdeményezések, mozgalmak körül forog az első piknik témája, a vezetett borkóstolók, meglepetések és laza plédes beszélgetések mellé szakértők meghívásával formabontó műhelybeszélgetéseket is tervezünk, valamint új perspektívát és irányvonalat képviselő izgalmas erdélyi vállakozások is bemutatkoznak termékeikkel.
Az aktuális szabályozások értelmében a helyek száma korlátozott, emiatt az alábbi oldalon található jelentkezési ív kitöltésével regisztrálhatsz. Az eseményen a részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött és csak azok jelentkezését várjuk, akik biztosan ott tudnak lenni.
A piknikkel kapcsolatos pontos és folyamatosan frissülő információkat, a meghívott szakértők és formabontó kezdeményezések, vállalkozások neveit, egyéb háttérinformációkat következő cikkünkben, illetve az esemény FB oldalán találjátok meg.
Várunk szeretettel!

Ha tetszett a cikk és szeretnél még ehhez hasonló anyagokat olvasni, támogasd a magazint.

Ha szeretnél hozzászólni cikkünkhöz, látogass el Facebook oldalunkra.Megosztom:

INSPIRÁLÓ