Picnic in the Vineyard – Tour and Tasting

Szerző: Juhász Zita • Fotók: Kassay Costan Bernadett • 2022. július 27.

Megosztom:

Picnic in the Vineyard –

Tour and Tasting

Szereted a finom borokat, különleges helyszíneket, eredeti eseményeket és értékes pillanatokat? Szeretnél eltölteni egy kellemes és laza hangulatú nyári délutánt Szatmár megye egyik, több száz éves múltra visszatekintő borvidékén?
Akkor jobb programod nem is lehetne augusztus 13-ra 14.00 órától, mint az, hogy bortúrázz velünk Halmihegyen a Mike,Triterra, Năstase, Kurtinecz Pál szőlőseiben. Fedezd fel a napsütötte dűlőket és kóstolj egy-egy pohárral a terület kiemelkedő pincészeteinek a boraiból, mindezt egy vadregényes tájon sétálgatva, ahol a jó borok mellett a finom falatok sem maradnak majd el. A Halmi községhez tartozó Halmihegy különleges területi adottságai megalapozzák a minőségi borkészítést ebben a régióban. A mikroklíma, a vulkanikus talajszerkezet, a terroir egyedisége mind hozzájárulnak ahhoz, hogy országos szinten is egyre elismertebb, kiváló minőségű borok készüljenek.
Piknikkosarak, kaland, hosszú séta a természetben és a felfedezés varázsának engedve légy részese te is a Halmihegyen első alkalommal megszervezett, borkóstolással egybekötött sétának. Kapcsolódj! Kóstolj és élvezd te is mindazt, amit ez a terület képvisel, engedd, hogy a szőlőföldek és a naplemente hangulata magával ragadjon a dombok és a táj ölelésében, majd pedig a séta után tarts velünk egy hangulatos helyszínre, ahol könnyed zene, finom ételek mellett egy nagy társaságként folytatódik majd az este számunkra.
Ha te sem szeretnél lemaradni az immár harmadik Picnic in the Vineyard formabontó eseményünkről, és számodra is fontos a tudatos borfogyasztás és a felfedezés öröme, akkor az alábbi oldalon jelentkezhetsz eseményünkre: www.picnicinthevineyard.ro.
Jegyeinket elővételben is megvásárolhatod. A borkóstolót (min. 24 fajta bor), hidegtálakat és egy burger fogyasztását, valamint a helyszínre majd a haza történő szállítást tartalmazó ALL PASS csomagot 219 lejes áron lehet megvásárolni online, a kóstolót, illetve a hidegtálat csupán 139 lejes áron, erre online, és a helyszínen is lehetőség adódik majd.
A piknikkel kapcsolatos folyamatosan frissülő tudnivalókat, a teljes programot és egyéb háttérinformációkat az esemény FB oldalán találjátok meg.
Szeretettel várunk!

A bortúra partnerpincészete:https://triterra.ro/ Kurtinecz Pál

Az esemény társszervezői: Halmi Helyi Tanácsa  , BOOZE borszaküzlet

Gasztropartner:  étterem, 

Támogatók:              

 

Média támogatók:   

Ha tetszett a cikk és szeretnél még ehhez hasonló anyagokat olvasni, támogasd a magazint.

Ha szeretnél hozzászólni cikkünkhöz, látogass el Facebook oldalunkra.Megosztom:

INSPIRÁLÓ