Picnic in the vineyard

Szerző: Matusinka Beáta • Fotók: Kassay Costan Bernadett • 2021. július 28.

Megosztom:

Picnic in the vineyard

Azt mondják, hogy nincs új a nap alatt. Pedig Maros megyében augusztusban valami egészen újfajta koncepcióval készülünk. Az erdélyi kék ég alatt, a zöld dombok és évszázados szőlősök között elbújva, a diófák árnyékában egy formabontó eseménnyel várunk téged. Célunk a romániai borkultúrát és igényes borfogyasztást, illetve a távlatokat képviselő perspektívákat és mozgalmakat népszerűsíteni.
Érdekel az utolsó generációs technológia vagy éppen az új társadalmi mozgások? Szeretnél belekóstolni egy csepp erdélyi történelembe, kézzel termelt szőlőkből készült finom borokat és hagyományos, helyi sajtokat fogyasztva inspiráló hangulatban szabadon beszélgetni?
Látogass el augusztus 28-án 11 órától kezdődően a Liliac pincészetbe, Batosra, hozd magaddal piknik kosaradat, egy plédet és játékos, könnyed énedet.
Az alábbi oldalon jelentkezhetsz eseményünkre: www.picnicinthevineyard.ro.
Augusztus 7-ig early bird áron vásárolhatod meg a borkóstolót, sajttálat és az előadásokat tartalmazó egész napos belépődet, csupán 140 lejes áron. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen volt a legelső, tavalyi eseményünk hangulata a Kárásztelek Pezsgőpincészetben, látogass el a Youtube csatornánkra: Picnic in the Vineyard – After Movie
A piknikkel kapcsolatos folyamatosan frissülő tudnivalókat és egyéb háttérinformációkat az esemény FB oldalán találjátok meg.
Ami az innovációt érintő előadásokat illeti az alábbi 3 témára számíthatsz, az előadók nevét pedig hamarosan eláruljuk:
1. Digitális technológiák beépítése az üzleti modellbe és belső menedzsmentbe
2. Társadalmi innováció
3. Okos otthonok és autók
Szeretettel várunk!

Támogatóink:     .              Partnerünk:

Ha tetszett a cikk és szeretnél még ehhez hasonló anyagokat olvasni, támogasd a magazint.

Ha szeretnél hozzászólni cikkünkhöz, látogass el Facebook oldalunkra.Megosztom:

INSPIRÁLÓ