Angyalkaraván egy kicsit másként, de 2020-ban is lesz!

Szerző: Szőcs Blanka •  Fotók: Angyalkaraván  • 2020. november 19.

Megosztom:

Angyalkaraván egy kicsit másként, de 2020-ban is lesz!

2. születésnapját ünnepli a Transylvanian Art and Trade Egyesület által szervezett formabontó rendezvény, az Angyalkaraván. 2020 ugyan furcsa egy év volt, de furcsasága ellen sem állított meg, hiszen a közösségmegtartó ereje erőt adott és tudtuk, nincs megállás.
Ahogy az adventi időszakhoz közeledtünk, egyre többen kezdték kérdezni, hogy mi lesz az idén az Angyalkaravánnal? Természetes volt számunkra a válasz, hogy lesz, persze — a hogyant ugyan még nem láttuk magunk előtt — de bizonyos volt számunkra a pozitív válasz. Erdély-szerte formabontóak voltunk tavaly, 2019-ben a karácsonyi rendezvények sokadalmában, ezt a jó szokásunkat megtartottuk mai napig. Jóllehet, hogy 2020. január 2-án 10 városban szerettünk volna angyalokként feltűnni, de a jelenlegi helyzetből adódóan online angyalok leszünk, hiszen az Angyalkaraván a www.angelcaravan.ro oldalon nemcsak 10 városba jut el, hanem reméljük hírünk megy a nagyvilágban is.
A szívvel-lélekkel készült egyedi, praktikus ajándékok mindannak a 126 ügyes kezű angyalnak a keze munkáját dicsérik, akik a Női Vállalkozók Erdélyben nevű Facebook csoport tagjai.

Biztosra tudjuk, hogy minden kézműves terméknek története és lelke van.

Versenyt szaladtunk az idővel, ahhoz hogy online karavánozzunk, időben. Mikor kitaláltuk, elképzeltük, nem tudtuk, hogy a kivitelezésig hogyan jutunk el. Október végén a karácsony szelleme meglátogatott és korán jött az angyal szervezőstábunkhoz. Nagyon hamar tudtuk, hogy a működéshez, ötleteink gyakorlatba ültetéséhez szükségünk van egy fejlesztőcsapathoz. Nos, úgy néz ki, jól és jót kívántunk.
Délczeg András, Reichenberger István és Szabó Ferenc stábjával együtt tejes vállszélességgel és a projekt minden súlyát vállalta, hogy időben megmutatkozhasson a világhálós vásárterünk. Nem volt könnyű a feladat, hiszen a kérésünk egyedi volt, valamint azt tudtuk, hogy a lehető legszemélyesebben szeretnénk szólni a látogatókhoz. Az idővel való versenyfutás lassan-lassan meghozza gyümölcsét.
Jóllehet, hogy teázni, kávézni nem lehet majd velünk a vásártérben, viszont kapcsolatot felvenni annál inkább. Találkozz velünk másképp! Reméljük, hogy a világhálón keresztül, a www.angelcaravan.ro platformon mi is részesei leszünk sokak karácsonyának.
Az angyalstáb nevében Szőcs Blanka
Szervező, kommunikácós és tehnikai felelős 

Ha tetszett a cikk és szeretnél még ehhez hasonló anyagokat olvasni, támogasd a magazint.

Ha szeretnél hozzászólni cikkünkhöz, látogass el Facebook oldalunkra.Megosztom:

INSPIRÁLÓ