Minden, ami Instagram

Szerző: Matusinka Beáta •  Fotók: Pikrea • 2019. október 8.

Megosztom:

Minden, ami Instagram

November 7. és 9. között egy kreatív előadással és két hasznos workshoppal indítjuk el az online inspirációs műhelyünk offline eseményeit. Erre Kónya Beáta kommunikációs tanácsadót, a sokak által Magyarország instagurujának nevezett szakértőt kértük fel, aki először tart bemutatót Erdélyben.
Csütörtökön 18:00 órától a Kreatív Szatmár, fiataloknak szóló inspiráló kezdeményezéssel együttműködve a szatmárnémeti Iparosotthonban egy ingyenes előadáson ismerteti a tudatos Instagram marketing és hatékony kommunikáció technikáit, majd az ezt követő két napon keresztül vállalkozóknak és kreatív felhasználóknak szóló workshopot tart Márkaépítés és vásárlásösztönzés az Instagramon témában, magyar, illetve angol nyelven. Választ ad arra, hogyan lehet az Instagram az üzleti céljaidat hatékonyan támogató csatorna.
Vallja, hogy az Instagram megváltoztatta az életét: „Egyrészt, rátaláltam arra, hogyan éljem meg a saját kreativitásom a vizuális történetmesélésben, és ez a mára zéró büdzséből, teljesen organikusan több mint tizennégyezer aktív követőt bevonzó tevékenységem (@beakonya) engem is micro- influencerré tett (és nem mellesleg boldog emberré, aki a mindennapos alkotásban fejezi ki önmagát).

2019-ben maga az Instagram is kiemelte 300 millió ember előtt a munkámat.

Úgy gondolom, ennél nagyobb visszaigazolás aligha létezik számomra — az elégedett, sikeres ügyfeleim mellett. Másrészt, az én történetem az Instagrammal hosszú évekre nyúlik vissza: egészen a platform indulása óta követem nap mint nap minden fejlődését és változását. Kipróbált, bevált módszereim vannak, amikkel nem csak a saját accountom, de ügyfeleimét is sikerre viszem.

Ez a mély know-how és a saját, bevált tapasztalat folyamatos érdeklődéssel párosul az Instagram napi szintű változásai iránt.

Mindezt a naprakész, kipróbált tudást ma arra használom, hogy tanácsadást nyújtsak ügyfeleim számára abban, hogyan érdemes (én)márkát építeni az Instagramon, és milyen stratégia mentén lesz a leghatékonyabb a termékük, szolgáltatásuk, márkájuk vagy éppen énmárkájuk kommunikációja az Instagramon, valamint miként tudnak ott eladni. Ha nem lett volna az Instagram, 2017-ben minden bizonnyal nem dönthettem volna úgy, hogy felhagyok az alkalmazotti formával (amit épp egy 11 országot felölelő regionális PR vezetői pozícióban töltöttem), megalapítom vállalkozásom és ezzel együtt régi álmom is valóra váltom: a fővárosból vidékre költözöm. (Úgy értem, egészen vidékre. Békés megyébe.)”
Az alábbi oldalon található jelentkezési ív kitöltésével regisztrálhatsz a workshopokra.
Várunk szeretettel!

Ha szeretnél hozzászólni cikkünkhöz, látogass el Facebook oldalunkra.Megosztom:

INSPIRÁLÓ

AJÁNLÓS