Levendulás Piknik a magyarózdi levendulásban

Szerző: Transilvanian Art and Trade •  Fotók: Transilvanian Art and Trade • 2020. június 22.

Megosztom:

Levendulás Piknik a magyarózdi levendulásban

Erdély-szerte több domb lila ruhát ölt, pompás levendulavirágzásnak lehetünk tanúi. Régmúlt idők igencsak nagy kedvence a csodanövény, bódító illatával és gyönyörű színével hamar belopja magát az emberek lelkébe. A romantikus, mesébe illő levendulamezők elkápráztatják az odaérkezőt, egyre népszerűbbé válik a növény közösségépítő jellege is, hiszen a rabul ejtő jótékony virágra sokan kíváncsiak.
A virágzás összehozza az embereket, egyre többen fedezik fel akár azokat a környékeket is, amelyekről eddig csak éppen hallottak, de nem nagyon volt ok miért odalátogatni, pedig csupa csoda. Ilyen Magyarózd, kevesen látogatnak oda, de reméljük tudunk ezen segíteni, hiszen a csendes mezőségi településen a történelem mesél, az emberek kedvesek és barátságosak, és itt szervezi a Transylvanian Art and Trade Egyesület július 5-én azt a Levendulás Pikniket, ahol találkozni bódító levendulaillatban jó!

A Lilla Lavandland levendulaföldje egy napra biztos, hogy csupa zsongás lesz, kicsiknek nagyoknak izgalmas szórakoztató programokkal.

Ahhoz, hogy az itt töltött idő felhőtlen legyen, gondtalan, kellemes és idézze az erdélyi tájak jellegzetességét, a szervezők úgy gondolták, hogy közösségi tevékenység gyanánt megépítik Erdély első közösségi fa pottyantósát — a Pottyikumot, mely mindenkié lehet egy kicsit, adományokból.
Igen, ez első olvasatra akár viccesnek is tűnhet, viszont hogyha bárkit is hív a természet a domboldalon, akkor nem biztos, hogy mosolygunk már, hanem igyekszünk megkönnyebbülni. Mindenkinek van ilyen emléke, nemde? Hát a levendulásból?

Ha szeretnél hozzászólni cikkünkhöz, látogass el Facebook oldalunkra.Megosztom:

INSPIRÁLÓ