Kastély- és kalandtábor a marosvásárhelyi Creactivity Egyesülettel

Szerző: Creactivity Egyesület • Fotók: Creactivity Egyesület • 2022. május 25.

Megosztom:

Kastély- és kalandtábor a marosvásárhelyi Creactivity Egyesülettel

Mi tehet egy szülőt boldogabbá mint az, hogy garantálni tudja gyermeke számára a nyári élményeket, hogy testben és lélekben fejlődhessen. A táborok elengedhetetlen fontosságúak a gyermekek számára, hiszen barátságok szövődnek és olyan felszabadult, kreatív időtöltést biztosítanak a kicsik számára, mely formálja nézeteiket és meghatározza fejlődésüket hosszútávon is.
A Creactivity Egyesület erre a nyárra is kihagyhatatlan lehetőséget kínálnak a család apróságai számára, hogy különleges helyszíneken, mégpedig a gernyeszegi Teleki-kastélyban, illetve a nyárádszentmártoni Lovasfogadóban tölthessenek egy pár tartalmas és felejthetetlen napot.
Az első, a júniusi ottalvós tábor 13. és 17. között fog zajlani számos érdekes programmal tarkítva, mint az interaktív történelemóra, népi és szabadtéri játékok, kincskeresés, kalandjátékok, etikett és tánctanítás. Emellett a kézműves műhely keretén belül megismerkedhetnek a batikolás, a bogzás és még sok kreatív és fejlesztő kézműves technikával. A gernyeszegi tábor 7–12 éves gyermekeknek szól és a tábor fénypontja a kastélyban szervezett gyerekbál lesz, ahol bemutathatják majd a táborban tanult keringő koreográfiát is.
Júliusban 3. és 8. között egy román nyelvű kalandtáborra kerül majd sor, ahol szerepjátékok, olvasás, szituációs játékok, kincskeresés és sok- sok beszélgetés lesz terítéken, de a kézműves műhelyek sem maradnak el majd, mindezek pedig román nyelven kerülnek megrendezésre. Külön kiemelendő, milyen jó alkalom lehet ez az iskoláskorú magyar anyanyelvű gyermekek számára is arra, hogy elmélyítsék és gyakorolják a román nyelvet, könnyeden, játékosan és kortársaik társaságában.
Július 17. és 22. között pedig indián kalandtábor fog zajlani a nyárádszentmártoni Lovasfogadó vendégház és kemping területén, ahol igazi indiános programokkal készülnek a gyerekeknek, mint az íjászat, törzsépítés, totemoszlopállítás, szám- és színháborúk és a többi gyerektáborra is jellemző tevékenység.
Hogy az augusztus se teljen eseménymentesen, 14. és 19. között a nyárádszentmártoni Lovasfogadó fog helyszínt biztosítani a nyár utolsó kézműves kalandtáborának, ahol az eddigi programok mellett csapatépítő kihívások is tarkítani fogják a programpalettát.
Bízzák gyermekeiket jó szívvel egy olyan csapatra, akik élményekkel gazdagítják majd gyermekeiket, óvják és oktatják őket, mindezt egy csodálatos környezetben. További részletekért keressék a Creactivity Facebook-oldalát, vagy vegyék fel velük a kapcsolatot e-mailben, a creactivity.org@gmail.com címen.

Ha tetszett a cikk és szeretnél még ehhez hasonló anyagokat olvasni, támogasd a magazint.

Ha szeretnél hozzászólni cikkünkhöz, látogass el Facebook oldalunkra.Megosztom:

INSPIRÁLÓ