Az érzékeny nők a legerősebb nők!

Szerző: Simon Emőke •  Fotók: Unsplash • 2020. február 21.

Megosztom:

Az érzékeny nők a legerősebb nők!

Az érzékeny nő azért erős, mert tudja, megtapasztalta már, hogy mit jelent az igazi fájdalom. Nem menekül el előle, mer benne maradni és érezni. Hagyja magát megérinteni. Így válik erőssé. Megéli a fájdalmat, de nem ragad benne. Meggyászolja, feldolgozza, majd elengedi azt.
Az erős nőt nem tartja fogva a múltja. Nem él a múltban, és nem hagyja, hogy a múltban megélt fájdalma, tapasztalata kihatással legyen a jövőjére. Az erős nő a jelen erejét használva gyógyul, és tanulja meg a fájdalmas tapasztalatokból a leckét és gyűjt tapasztalatot. Az erős nő tudja, hogy minden csak átmeneti, hogy semmi sem tart örökké, még ha néha a fájdalmat örökkévalónak is érzi. Ha ezen átmegy, és kijön ebből a fájdalomból, akkor már biztosan tudja, hogy nincs olyan élethelyzet, és nincs olyan megélt fájdalom, amiből nem tud újra kijönni. Mert tudja, hogy az erő benne van, hiszen már egyszer megtalálta.
Az erős nő mer a szívére hallgatni, még akkor is, amikor az elméjében lévő gondolatok az ellenkezőjét állítják. Az erős nő tudja, hogy a jó döntések mindig a szívében születnek.
Az erős nő nem hisz azoknak a hangoknak a fejében, amelyek azt mondják, hogy gyenge, hogy nem képes valamire, hogy nem érdemel meg valamit, hogy hiába küzd az álmaiért. Az erős nő nem vesz tudomást ezekről a hangokról, és megtalálja az erőt, hogy higgyen magában, hogy küzdjön, hogy bátran, szabadon, félelmektől mentesen merjen döntéseket hozni.
Az erős nő nem fél a kudarctól, mert tudja, hogy az életben minden csak tapasztalat, hogy a legnagyobb bukások tanítják a legtöbbet, hogy a fejlődés csak a komfortzóna elhagyásán kívül lehetséges.

Az erős nő tud és mer sírni. Pont ettől erős, hogy nem sepri szőnyeg alá az érzéseit, hanem szembenéz velük. És ugyanígy mer önfeledten nevetni, hangosan, szívből kacagni, mert mer boldog lenni.

Az erős nő mindig önmagát adja, már nem akarja megjátszani magát, éppen ezért nem mindig mosolyog és nem mindig kiegyensúlyozott, viszont mindig él. Megéli és nem túléli az életét.
Az erős nő mer újrakezdeni, és ha kell újra és újra. Addig nem áll meg, amíg el nem éri a célját, vagy nem találja meg azt, akit keres. Az erős nő mer szeretni, gyengéd lenni, ölelni, csókolni, simogatni, kényeztetni. Az erős nő mer szenvedélyes és kacér lenni.
Az erős nő szívét nyitva hagyja akkor is, ha már sokszor becsapták, ha már sokszor csalódott, ha már többször összetörték a szívét. Mert az erős nő tudja, hogy bezárt szívvel élni nem lehet, csak túlélni. Az erős nő szereti és elfogadja önmagát. Tisztában van az erősségeivel és a gyengeségeivel is, és minden nap dolgozik egy kicsit azon, hogy meghaladja önmagát, hogy fejlődjön.
Az erős nő nem sietteti magát soha. Tudja, hogy mindennek megvan az ideje. Ideje a gyásznak, az elengedésnek, a fájdalomnak, a gyógyulásnak, ahogy idő kell a megerősödéshez, felálláshoz és újrakezdéshez is.

Ha szeretnél hozzászólni cikkünkhöz, látogass el Facebook oldalunkra.Megosztom:

INSPIRÁLÓ