Atelier September — az egyedülálló minőség képviselői

Szerző: Juhász Zita • Fotók: Kassay Costan Bernadett • 2023. január 10.

Megosztom:

Atelier September — az egyedülálló minőség képviselői

Ha megtalálod lakásodba a megfelelő alapszíneket, a számodra legotthonosabbnak ható nagyobb bútordarabokat, mint a konyhabútor vagy a hálószoba, akár a ruhásszekrények, akkor már igazán csak az ülőalkalmatosság kiválasztása egy nagyobb és nehezebb feladat.
Mivel a legtöbb esetben ezek a darabok vannak kitéve a legnagyobb igénybevételnek, legyen szó kanapéról, fotelről vagy ebédlőasztalról és székeiről, ezért a legjobb, ha odafigyelünk arra, hogy időtálló és magas minőségű termékeket válasszunk. Nemcsak a kényelemre és a többi bútorhoz való illeszkedésre kell odafigyelnünk, hanem arra is, hogy milyen az anyaghasználat és az adott darab ízlésessége.
Az Atelier September családi vállalkozás 2013 óta fordít kiemelt figyelmet arra, hogy bükk- és tölgyfa alapú kisbútorokat és ülőgarnitúrákat készít változatos színekben és a trendeknek megfelelő különleges kárpitozással, egy egyedi és sajátos arculatot felépítve. Bútoraik a precíz kivitelezésről és a lágy, mégis markánsnak ható vonalvezetésekről felismerhetőek, de ha úgy kívánod, személyre szabott igényeidnek is könnyedén eleget tesznek, tanácsokkal látnak el, amennyiben szükséged van rá.
Szinte elsőként kezdték el népszerűsíteni a buklé anyagot a kárpitszövetek között, mely úgy látszik 2022 óta meghatározza a következő évek lakberendezési trendjeit is. A buklé szövet az utóbbi időben leginkább az elegáns, modern kanapék és a puha, íves karosszékek, fotelek kárpitanyagaként tűnt fel. A buklé az egyébként semleges bútorokat vizuálisan izgalmasabbá, figyelemfelkeltőbbé teszi és a te otthonodban is meleg és hívogató enteriőrt hoz létre. Nagy figyelmet fordítanak arra is, hogy trendben az elsők legyenek, hiszen 2022-ben is követték az organikus formákat, mely trendet az ívek, a hullámos vonalak és a jellegzetes élek hiánya jellemzett. A lekerekített sziluettek nyugtató hangulatot teremtenek, és segítenek tompítani az éles szélek hatását a szobában. A harmóniát és a biztonságot is szimbolizálják.
A teljes mértékben Romániában, Erdődön, Szatmár megyében készült bútorok egy része helyben, a gyárban is megtekinthető, viszont Nagyváradon, Bihar megyében egy igazán látványos bemutatóteremmel is várják az érdeklődőket, ahol ki lehet próbálni, meg lehet érinteni a vágyott bútordarabokat. Ha te is valami igazán különlegessel és időtálló darabbal dobnád fel otthonod, és biztosítanád családod és vendégeid kényelmét, akkor keresd ezt a helyi vállalkozást bizalommal.

Ha szeretnél hozzászólni cikkünkhöz, látogass el Facebook oldalunkra.Megosztom:

INSPIRÁLÓ