Roasted – Gastro Tales

Szerző: Juhász Zita • Fotók: Freepik • 2022. december 12.

Megosztom:

Roasted gastro tales

Egy pohár finom bor, tábortűz, ünnepi hangulat, izgalmas programok és igazi gasztroélmény. Ezt és még sok más különlegességet kínál a Roasted – Gastro Tales, a Picnic in the Vineyard esemény december 16–18-ai, téli különkiadása.
Mit szólnál, ha az ünnep előtti hétvégét egy szilágysági kis faluban tölthetnéd szeretteid vagy barátaid körében, ahol egy fergeteges hangulatú hétvégén vennél részt? Kémeren, a Fort Silvan borpincészet hangulatos helyszínén, és az újonnan megalakult ZAZOU social events & more elnevezésű kreatív és szakértő csapat szervezésében létrejött programokkal pihennéd ki az év fáradalmait, olyan programokon részt véve, melyek a téli hagyományokat ötvözik a modern életvitel elemeivel.
Pénteken, december 16-án estefelé megérkezve a szálláshelyek elfoglalása után már el is kezdődne az első esemény 20:00 órától, méghozzá egy hangulatcsináló borkóstolóval, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a helyi borokkal és falatozhatnak is a vendégváró paraszttálakról. Az igazi élményprogram viszont csak másnap, szombaton venné kezdetét 9 órától reggelivel, majd 11 órától a Silvania pezsgőpince meglátogatásával. A 14 órától kezdődő ebéd ízletes és hangulatos bográcsozás lesz, majd Fort Silvan pincelátogatás veszi kezdetét. Az esti vacsorát egy szarvasgomba bemutató és egy helyi séf különleges menüje alkotja melyet egy hatalmas tábortűz hangulata koronáz majd meg, a jó hangulat pedig garantált az est további részeiben is. Vasárnap a reggelit követően pedig a legközelebbi találkozásban bízva búcsúzunk el egymástól.
Az eseményen való részvétellel nem csak élményeket gyűjthetsz és tapasztalhatsz, hanem egy nemes célt is támogathatsz, hiszen a befolyt összeg egy részét karitatív célokra fogjuk fordítani.
Jegyeket a teljes eseményre, péntektől vasárnapig 600 Ron/fő értékben lehet vásárolni, illetve csak a szombati napra 350 Ron/fő értékben lehet beszerezni a helyszínen történő kifizetéssel. Foglalás Katona Csabánál a 0752230760 telefonszámon. Részvételi szándékodat jelezd kérünk legkésőbb szerda, december 14.-e déli 12:00 óráig.
Bővebb és folyamatosan frissülő információkért pedig kövesd az eseményünket.
www.facebook.com/events/1136324237050516/

Ha szeretnél hozzászólni cikkünkhöz, látogass el Facebook oldalunkra.



Megosztom:

INSPIRÁLÓ

AJÁNLÓS