Idén is megszervezik a nagysikerű Erdélyi Vállalkozói Iskolát, avagy az EVI- t

Szerző: RMKT • Fotók: RMKT • 2024. január 30

Megosztom:

Idén is megszervezik a nagysikerű Erdélyi Vállalkozói Iskolát, avagy az EVI-t

Szeretjük azt hinni, hogy a környezetünk állandó, és amit ma kitalálunk, az holnapután is aktuális lesz. De az igazság az, hogy a környezetünk mozgása soha nem szűnt meg, és ezt semmi sem érzékelteti jobban, mint az elmúlt évben felerősödött változások sorozata. Aki alkalmazkodni tudott a változó feltételekhez az életben maradt, aki meg nem volt képes tartani a lépést, az lehúzta a rolót.
A vállalkozások szempontjából azonban nem lehet mindig az életben maradás a cél, rendkívül fontos a saját üzleti modell felismerése és feltárása, a hosszú távú gondolkodás kialakítása.
Az Erdélyi Vállalkozói Iskolát azért találta ki az RMKT, a Romániai Magyar Közgazdász Társaság, hogy a fiatal vállalkozókban tudatosabbá tegye a vállalkozás tervezését a fenntartható növekedési pálya érdekében. A négy alkalmas képzésen felkért előadók, mentorok többek között abban segítenek majd, hogy felismerd, milyen strukturális gondolkodásra, döntésekre van szükséged ahhoz, hogy helyt tudj állni a külső hatásokkal szemben. Mindezt azért, hogy a céged, vállalkozási ötleted ne csak ötletszerű és rövidtávú tervek mentén fejlődjön, hanem helytálljon a válságok és krízisek idején is.
A képzéssorozat révén a résztvevők vállalkozói kompetenciáit fogják erősíteni, fejleszteni, hogy azokat maximálisan használhassák. De az innovatív gondolkodók és a legígéretesebb kezdő vállalkozók közötti kapcsolat kialakítása, megerősítése és felépítése is legalább akkora fontossággal bír. A képzési alkalmak négy hétvégi elfoglaltságot jelentenek a résztvevők számára, így a munka és a cégvezetés mellett is vállalható programról van szó.
Amennyiben a termékeddel, vagy a szolgáltatásoddal növekedési pályára szeretnél lépni, akkor a 2024-es kiadás mindenképpen neked szól.

Hogyan épül fel a képzés?

● a képzésre a 15 legígéretesebb fiatal vállalkozót választjuk ki.
● 4 képzéshétvége: minden alkalommal péntek déltől vasárnap délig.
● tematika: vállalkozói készségfejlesztés, számok a vállalkozásban és nemcsak, kommunikáció, marketing, networking, személyes mentoring.
● a képzéshétvégék költségeinek túlnyomó részét mi álljuk, neked annyi a feladatod, hogy meggyőzz minket arról, megéri beléd időt és pénzt fektetni. – részfinanszírozás a résztvevő hozzájárulása a képzés költségeihez: 2500 RON
● A képzés becsült értéke több mint 10.000 RON/fő

Részvételi feltételek:

● tulajdonosa vagy résztulajdonosa, vagy egy bejegyzett vállalkozásnak, amely nem régebbi, mint öt éves
● társalgási szintű román nyelv ismerete
● nagyjából tudod, hogy hova szeretnél fejlődni, csak valamilyen problémába ütközöl (de ez nem pénzügyi eredetű probléma)
● az EVI mind a négy hétvégéjén kötelező részvétel (amennyiben nem betegség vagy haláleset miatt hiányzol, a hétvége költségeinek rád eső részét meg kell térítened)
Jelentkezni február 9-ig lehet a www.rmkt.ro/evi címen, ahol minden fontos információt megtudhatunk a rendezvényről.

Ha tetszett a cikk és szeretnél még ehhez hasonló anyagokat olvasni, támogasd a magazint.

Ha szeretnél hozzászólni cikkünkhöz, látogass el Facebook oldalunkra.Megosztom:

INSPIRÁLÓ